Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemanonline, σε συναγερμό τέθηκαν οι Κεντρικές Φυλακές λόγω περίπτωσης αυτοχειρίας υπόδικου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Πρόκειται για 35χρονο Ελληνοπόντιο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Το έγκλημα είχε γίνει πριν από 3 χρόνια.

Οι δεσμοφύλακες αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της φυλακής έδρασαν αστραπιαία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 35χρονο.

Ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.    

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να ήταν ο λόγος που ώθησε τον 35χρονος Ελληνοπόντιο στην αυτοχειρία.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE