LIFESTYLE

Η Γιώτα Κουφαλίδου εξασφαλίζει πρόγευμα για τα παιδιά της Λεμεσού!

Η Γιώτα Κουφαλίδου εξασφαλίζει πρόγευμα για τα παιδιά της Λεμεσού!

Η Τζούλια Ρόμπερτς της Κύπρου, όπως την αποκαλούν πολλοί, είναι μια γυναίκα με φοβερές ευαισθησίες. Τώρα που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα έχει αναπόφευκτα γίνει περισσότερο ευαίσθητη και το αποδεικνύει έμπρακτα συμμετέχοντας στην εκστρατεία «43 Χαμόγελα!».

Η Γιώτα Κουφαλίδου έδωσε μια συνέντευξη – εξομολόγηση για τα «43 ΧΑΜΟΓΕΛΑ!», όπου δεν έκρυψε την αγωνία, αλλά και τη χαρά της για τη συμμετοχή της στην εκστρατεία «43 Χαμόγελα!», κυρίως διότι αφορά την εξασφάλιση προγευμάτων για τους αγαπημένους της ήρωες… τα παιδιά!

«Γεια σου. Ονομάζομαι Γιώτα. Κάνε τα παιδιά όλου του κόσμου ήρωες, δικά σου, και χάρισέ τους, χωρίς εκπτώσεις, την αγάπη σου! Μόνο αυτό αναζητούν…». Αυτό ήταν το λακωνικό μήνυμα με το οποίο προτρέπει η παρουσιάστρια τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα της ίδιας και της Dr. Zenonos – The Dental Clinic, οι οποίοι με την εισφορά τους, για αυτή την εβδομάδα, εξασφάλισαν 100 προγεύματα, τα οποία θα προσφέρει στα παιδιά, το Πολυδύναμο Κέντρο “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων” της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top