Η Γιώτα Κουφαλίδου εξασφαλίζει πρόγευμα για τα παιδιά της Λεμεσού!

Η Γιώτα Κουφαλίδου εξασφαλίζει πρόγευμα για τα παιδιά της Λεμεσού!

Η Τζούλια Ρόμπερτς της Κύπρου, όπως την αποκαλούν πολλοί, είναι μια γυναίκα με φοβερές ευαισθησίες. Τώρα που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα έχει αναπόφευκτα γίνει περισσότερο ευαίσθητη και το αποδεικνύει έμπρακτα συμμετέχοντας στην εκστρατεία «43 Χαμόγελα!».

Η Γιώτα Κουφαλίδου έδωσε μια συνέντευξη – εξομολόγηση για τα «43 ΧΑΜΟΓΕΛΑ!», όπου δεν έκρυψε την αγωνία, αλλά και τη χαρά της για τη συμμετοχή της στην εκστρατεία «43 Χαμόγελα!», κυρίως διότι αφορά την εξασφάλιση προγευμάτων για τους αγαπημένους της ήρωες… τα παιδιά!

«Γεια σου. Ονομάζομαι Γιώτα. Κάνε τα παιδιά όλου του κόσμου ήρωες, δικά σου, και χάρισέ τους, χωρίς εκπτώσεις, την αγάπη σου! Μόνο αυτό αναζητούν…». Αυτό ήταν το λακωνικό μήνυμα με το οποίο προτρέπει η παρουσιάστρια τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα της ίδιας και της Dr. Zenonos – The Dental Clinic, οι οποίοι με την εισφορά τους, για αυτή την εβδομάδα, εξασφάλισαν 100 προγεύματα, τα οποία θα προσφέρει στα παιδιά, το Πολυδύναμο Κέντρο “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων” της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE