LIFESTYLE

Παντρεύτηκε κορυφαίος Κύπριος τραγουδιστής! Έσπαζαν πιάτα στο πάρτι

Παντρεύτηκε κορυφαίος Κύπριος τραγουδιστής! Έσπαζαν πιάτα στο πάρτι

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά πριν λίγες μέρες και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες από το μυστήριο.

Ο λόγος για τον Κύπριο τραγουδιστή Peter Andre που μπορεί να ζει στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, επισκέπτεται όμως πολύ συχνά το νησί μας όπου και διατηρεί πολυτελέστατη έπαυλη

Ο 42χρονος τραγουδιστής λοιπόν αποφάσισε να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες την 25χρονη εκλεκτή της καρδιάς του  Emily MacDonagh.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά πριν λίγες μέρες και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους που είχε και Κυπριακά έθιμα μιας και ο τραγουδιστής είναι Κυπριακής καταγωγής. Η νύφη έφθασε αργοπορημένη και εμφανίστηκε και έχοντας στο πλευρό της τα δυο παιδιά του Peter Andre, τον 10χρονο Junior και την 8χρονη Princess. Το μυστήριο έγινε στο Devon και στη συνέχεια ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι, που είχε ακόμα και σπάσιμο πιάτων!


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top