Το «καμπανάκι» για Τσέντομιρ και οι «τυχεροί» για την κίτρινη πρεμιέρα

Το «καμπανάκι» για Τσέντομιρ και οι «τυχεροί» για την κίτρινη πρεμιέρα

Την προσεχή Παρασκευή (23/12), η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο «Άλφαμέγα Στάντιουμ». Θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό του Μάκη Σεργίδη, ο οποίος τις τελευταίες 3 αγωνιστικές, μετρά ισάριθμες ισοπαλίες με Πάφο εκτός, Ανόρθωση εκτός και Άρη εντός.

Το καμπανάκι ήχησε ήδη στ’ αυτιά του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, για το ότι δεν είναι «αμελητέα ποσότητα» η πρώην ομάδα του, παρότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Βορειομακεδόνας τεχνικός, θα προετοιμάσει δεόντως την ομάδα, με σκοπό να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να διατηρήσει τις πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα με την λήξη της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό διαμόρφωση «Συμβουλίου Ειρήνης», με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, άνοιξε έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης στο εσωτερικό.