Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Στις 19:00 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι, με σκοπό να κερδίσει και να κάνει ποδαρικό.

Η ΑΕΛ προέρχεται από μία νίκη απέναντι στην ΕΝΠ με 0-1, κάτι που θέλει να συνεχίσει, ιδίως με την άφιξή της στο «Άλφαμεγα Stadium».

Η Λεμεσιανή ομάδα τη φετινή σεζόν είχε αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, όπως και τραυματισμούς, κάτι που τη δεδομένη στιγμή την βρίσκει στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ έχει έναν αγώνα λιγότερο μαζί με τον Απόλλωνα, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE