Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Στις 19:00 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι, με σκοπό να κερδίσει και να κάνει ποδαρικό.

Η ΑΕΛ προέρχεται από μία νίκη απέναντι στην ΕΝΠ με 0-1, κάτι που θέλει να συνεχίσει, ιδίως με την άφιξή της στο «Άλφαμεγα Stadium».

Η Λεμεσιανή ομάδα τη φετινή σεζόν είχε αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, όπως και τραυματισμούς, κάτι που τη δεδομένη στιγμή την βρίσκει στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ έχει έναν αγώνα λιγότερο μαζί με τον Απόλλωνα, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE