Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Το πλάνο Γιανέφσκι για να κλείσει θετικά την χρονιά

Στις 19:00 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι, με σκοπό να κερδίσει και να κάνει ποδαρικό.

Η ΑΕΛ προέρχεται από μία νίκη απέναντι στην ΕΝΠ με 0-1, κάτι που θέλει να συνεχίσει, ιδίως με την άφιξή της στο «Άλφαμεγα Stadium».

Η Λεμεσιανή ομάδα τη φετινή σεζόν είχε αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, όπως και τραυματισμούς, κάτι που τη δεδομένη στιγμή την βρίσκει στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ έχει έναν αγώνα λιγότερο μαζί με τον Απόλλωνα, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE