Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Κυριάκος

Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Κυριάκος

Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε ο μικρός Κυριάκος Σπάου, από το Λιοπέτρι, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/12), μέσω ανάρτησης στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι, ο μικρός Κυριάκος από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Τότε είχε καταφέρει να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού. Ωστόσο, ο καρκίνος ξαναχτύπησε την πόρτα του κάνοντας μετάσταση στον σπόνδυλο, με αποτέλεσμα αυτή η φορά να είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE