Βλαντιμίρ Πούτιν: Ρώσος αναλυτής εξηγεί γιατί το 2023 θα είναι το τελευταίο έτος του στην εξουσία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ρώσος αναλυτής εξηγεί γιατί το 2023 θα είναι το τελευταίο έτος του στην εξουσία

Νέα στοιχεία για τις φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως έχουν αναφέρει κατά διαστήματα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τη δημόσια εικόνα του προέδρου της Ρωσίας, παρουσίασε ο ρώσος ιστορικός και πολιτικός αναλυτής, Βαλερί Σολόφεβ, ο οποίος στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ότι έχει εσωτερικές πληροφορίες για τον «τσάρο».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι γιατροί που κουράρουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν χρησιμοποιήσει τα τελευταίας τεχνολογίας δυτικά φάρμακα για να εμποδίσουν την επιδείνωση της υγείας του με τον Σολόγιεφ να επιμένει ότι ο Ρώσος πρόεδρος νοσεί με καρκίνο.

«Χωρίς τα ξένα αυτά φάρμακα δεν θα ήταν στη δημόσια ζωή της ρωσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά σε ουκρανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζοντας ότι «εκ του αποτελέσματος η θεραπεία αυτή αποδείχθηκε επιτυχημένη».


Παρόλα αυτά, συμπλήρωσε ο Ρώσος αναλυτής, «το τέλος είναι ορατό ακόμα και βάσει των εκτιμήσεων των γιατρών που εφαρμόζουν τη θεραπεία γιατί κανένα φάρμακο δεν μπορεί να είναι εσαεί επιτυχημένο».

Κατά τον Σολόγιεφ το σχέδιο του Πούτιν είναι να παραδώσει την εξουσία στον - όχι ευρέως γνωστό - υπουργό Γεωργίας, τον 45χρονο Ντμίτρι Πατρούσεφ ο οποίος είναι γιος του συμβούλου ασφαλείας του Ρώσου προέδρου, του 71χρονου Νικολάι Πατρούσεφ.

Στα ονόματα των διαδόχων, κατά τον ρώσο αναλυτή, περιλαμβάνεται και αυτό του 50χρονου, Αλεξέι Ντίμίν, ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Άμυνας και την Παρασκευή συναντήθηκε με τον Πούτιν κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην επαρχία Τούλα, στην οποία είναι κυβερνήτης.

Με αυτά τα δεδομένα η εκτίμηση του Ρώσου αναλυτή ειναι ότι το 2023 θα είναι η τελευταία χρονιά του Πούτιν στην εξουσία, Όπως είπε, μάλιστα, σε ρωσικό αντιπολιτευτικό κανάλι στο YouTube, «αν (σ.σ. ο Πούτιν) δεν αποχωρήσει με τη θέλησή του, τότε θα ενεργήσουν άλλοι άνθρωποι».

«Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Πούτιν. Αν δεν την αξιοποιήσει τότε η ελίτ όχι μόνο θα απομακρυνθεί αλλά θα στραφεί εναντίον του» κατέληξε ο Ρώσος αναλυτής.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE