Αριστοτέλους - Εφραίμ: Αγκαλιά με τα παιδιά τους, μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα»

Αριστοτέλους - Εφραίμ: Αγκαλιά με τα παιδιά τους, μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα»

Δες την τρυφερή ανάρτηση

Τις δικές της χριστουγεννιάτικες ευχές έστειλε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ και τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Αντρέα. 

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE