LIKE ONLINE

Έτσι θα κάνεις πάντα τα τέλεια δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Έτσι θα κάνεις πάντα τα τέλεια δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Η επιλογή δώρου κατά τη διάρκεια των γιορτών αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει, όμως, τρόπος να επιλέγεις πάντα σωστά.

Αν είσαι από αυτούς που αφήνουν τα ψώνια των γιορτών μέχρι την τελευταία στιγμή, το να ξέρεις ποιο είναι το τέλειο δώρο για κάθε άτομο, μπορεί να σε σώσει από πονοκεφάλους. Ευτυχώς για όλους εμάς, υπάρχουν επιστημονικές μελέτες βασισμένες στο συγκεκριμένο θέμα και η συμβουλή είναι τελικά απλούστερη από ό,τι πιστεύαμε.

Συνήθως όταν είναι να επιλέξουμε ένα δώρο για κάποιον, χαζεύουμε για ώρες τις βιτρίνες, ψάχνουμε online, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταλήξουμε. Κυρίως γιατί σκεφτόμαστε πως αν τελικά αυτό που πάμε να αγοράσουμε θα αρέσει ή αποτελεί μια καλή επιλογή.

Έτσι, οι ειδικοί της ψυχολογίας Belle Liang και Tim Klein συγκέντρωσαν σε κείμενο τους στο Psychology Today, τις 3 πιο σημαντικές σκέψεις που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το τέλειο δώρο.

Τι έχει ζητήσει;

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι το πιο απλό. Τι θα ήθελε το συγκεκριμένο άτομο; Σίγουρα αν τον/την γνωρίζεις καλά θα έχεις ακούσει μέσα στο προηγούμενο διάστημα κάποια επιθυμία, κάποιο αντικείμενο, ρούχο ή αξεσουάρ που θα ήθελε να αγοράσει.Η επιστήμη διαπίστωσε ότι τείνουμε να απολαμβάνουμε περισσότερα δώρα που ζητάμε ή θέλουμε, επομένως είναι αδύνατο να αποτύχουμε. Με αυτόν τον τρόπο, επιπλέον, θα δείξετε και ότι προσέχετε τον άλλο, και αυτό είναι το αληθινό δώρο που θα κάνει το αγαπημένο σας άτομο ευτυχισμένο.

Ποια είναι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του;

Η δεύτερη συμβουλή είναι να επιλέξεις κάτι που σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά του. Δηλαδή, αν το συγκεκριμένο άτομο είναι φαν του Star Wars για παράδειγμα, θα αγοράσεις κάτι που δεν έχει και σχετίζεται με τις ταινίες. Αν αγαπά ένα συγκεκριμένο συγκρότημα ή τραγουδιστή,ψάξει για μερικά εισιτήρια. Αν πάλι λατρεύει έναν οίκο μόδας, ένα άρωμα ή ένα αξεσουαάρ από εκεί θα ήταν τέλειο!

Κάτι προσωπικό

Τέλος, μπορείς πάντα να στραφείς σε κάτι που αντί να σημαίνει πολλά για τον παραλήπτη, είναι σημαντικό για εσένα. Συνήθως εδώ έχουμε να κάνουμε με λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτά τα είδη δώρων είναι ιδανικά για την οικοδόμηση σχέσεων , καθώς είναι συνήθως δώρα που βοηθούν να γνωριστούμε καλύτερα, δημιουργούν οικειότητα και δημιουργούν μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top