Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση τεσσάρων Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/12) στην Κύπρο, με επίκεντρο θαλάσσια περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:11, 17 χλμ. Νοτιοδυτικά της Πάφου και είχε εστιακό βάθος 60 χλμ.

Σύμφωνα με αναφορές πολιτών στην πλατφόρμα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, ο σεισμός κράτησε πολύ λίγο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE