Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση τεσσάρων Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/12) στην Κύπρο, με επίκεντρο θαλάσσια περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:11, 17 χλμ. Νοτιοδυτικά της Πάφου και είχε εστιακό βάθος 60 χλμ.

Σύμφωνα με αναφορές πολιτών στην πλατφόρμα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, ο σεισμός κράτησε πολύ λίγο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Υπήρξε αίτημα για αναβολή της προγραμματισμένης για μεθαύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ενώ αναβλήθηκε και η σημερινή συνάντηση του Ε/κ διαπραγματευτή, Μενέλαου Μενελάου με τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά.

BEST OF TOTHEMAONLINE