Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση με το... καλημέρα στην Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση τεσσάρων Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/12) στην Κύπρο, με επίκεντρο θαλάσσια περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:11, 17 χλμ. Νοτιοδυτικά της Πάφου και είχε εστιακό βάθος 60 χλμ.

Σύμφωνα με αναφορές πολιτών στην πλατφόρμα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, ο σεισμός κράτησε πολύ λίγο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.