Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 2.10 σήμερα τα ξημερώματα για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 44χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος συνολικά 106 κούτες τσιγάρων, 10 κουτιά βιομηχανοποιημένου καπνού, καθώς και τρία μπιτόνια των 20 λίτρων έκαστο που περιείχαν πετρέλαιο.

Τα πιο πάνω φαίνεται να αγοράστηκαν από τις κατεχόμενες περιοχές.

Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE