ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης: Προκήρυξη θέσης Δ/ντη λόγω… κακής συνεννόησης με τη Βουλή!

Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης: Προκήρυξη θέσης Δ/ντη λόγω… κακής συνεννόησης με τη Βουλή!

Στην προκήρυξη της θέσης για Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Χρηματοδότησης Στέγης, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιου του οργανισμού την περασμένη εβδομάδα, με τον διαγωνισμό να ακυρώνεται.

Κακή συνεννόηση

Όλα έγιναν όταν τον νέο σχέδιο υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν στην ατζέντα της Ολομελείας της Βουλής για ψήφιση, εντούτοις οι Βουλευτές αποφάσισαν την παραπομπή του θέματος για τον Σεπτέμβριο, καθώς δεν κατάφεραν να συζητήσουν το ζήτημα.

Φαίνεται όμως πως δεν υπήρξε σωστή συνεννόηση μεταξύ της Βουλής και Οργανισμού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος, να προχωρήσει στην προκήρυξη της θέσης του Διευθυντή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», όταν διαπιστώθηκε το λάθος που έγινε ήταν πολύ αργά, καθώς είχε εκπνεύσει ο χρόνος προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση της θέσης (17/7).

Σύμφωνα με τα όσα μας λέχθηκαν, αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που έτρεξαν να στείλουν αίτηση, καθώς ο μισθός είναι αρκετά υψήλος!

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού κ. Αντρέα Γεωργίου, ο όποιος μας ανάφερε πως υπήρξε μια μικρό- παρεξήγηση και εκ παραδρομής τους και δημοσιεύθηκε, καθώς πρώτα πρέπει να εγκριθεί από την Ολομέλεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top