Άλφα Μέγα Stadium: Τελικά… καταλάβουμε ή κινδυνολογούσαμε; Όπως και να ‘χει… καλορίζικο να είναι!

Άλφα Μέγα Stadium: Τελικά… καταλάβουμε ή κινδυνολογούσαμε; Όπως και να ‘χει… καλορίζικο να είναι!

Επιτέλους και… επίσημα άνοιξε τις πύλες του, τις θύρες του (όπως θέλετε πέστε το) το νέο γήπεδο Λεμεσού.

Με την πρώτη ονομασία «Άλφα Μέγα Stadium» φιλοξένησε το πρώτο παιχνίδι. Βράδυ Πέμπτης (15/12/2022) ο Απόλλωνας υποδέχθηκε στη νέα του έδρα τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ακολούθως, οι άλλες δύο ομάδες της πόλης, Άρης και ΑΕΛ, μπήκαν και αυτές στο νέο γήπεδο της Λεμεσού ως γηπεδούχες και έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι εκεί. Ο Άρης την Πέμπτη (22/12/2022) υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την επομένη, Παρασκευή (23/12/2022), η ΑΕΛ τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σίγουρα δεν ήταν όλα στην… τελειότητα, αλλά το γήπεδο πλέον είναι και επίσημα έδρα των τριών Λεμεσιανών ομάδων (Απόλλων, ΑΕΛ, Άρη).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE