ΣΟΚ: «Έθαψαν» την Γιαγκελόνια! (pic)

ΣΟΚ: «Έθαψαν» την Γιαγκελόνια! (pic)

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η μεγάλη ανυπομονησία, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις των Πολωνών στο πρώτο παιχνίδι οδήγησε τους φίλους της Ομόνοιας σε μια ομολογουμένως πρωτότυπη κίνηση!

Έκαναν λόγο για κόλαση στην Πολωνία, οι φίλοι της Ομόνοιας το πήραν ένα βήμα παρακάτω, έκαναν τάφο για της Γιαγκελόνια και που είναι αυτός; Πάνω σε ένα διπλοκάμπινο!

Μακάβριο αλλά σίγουρα αστείο…

Δείτε τη φωτογραφία ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE