Η πρώτη αντίδραση της Σάντος για τον θάνατο του Πελέ: «Αιώνιος»

Η πρώτη αντίδραση της Σάντος για τον θάνατο του Πελέ: «Αιώνιος»

Η Σάντος υπήρξε η μεγάλη αγάπη του Πελέ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία με δύο φανέλες. Της Εθνικής ομάδας της χώρας του και της Σάντος. Δεν την εγκατέλειψε ποτέ και ποτέ δεν έπαιξε στην Ευρώπη για χάρη της. Μαζί της έφτασε και στα 1000 γκολ στην τεράστια καριέρα του.

Δείτε την ανάρτηση:


Για τη Σάντος ο Πελέ είναι ο αιώνιος βασιλιάς της και μετά από τον θάνατο του αρκέστηκε να γράψει στα social media την λέξη "αιώνιος" και να βάλει φωτογραφία το στέμμα του!

Η Σάντος είχε ανακοινώσει πως προσθέτει το στέμμα σε περίοπτη θέση στο σήμα της ομάδας για να τιμήσει τον Πελέ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE