Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Άνδρας ηλικίας 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά χθες, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ετοιμαζόταν να κατεβεί από το τρακτέρ του, το οποίο βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία, αγκιστρώθηκε το σακάκι του στον μοχλό ταχυτήτων, με αποτέλεσμα το τρακτέρ να κινηθεί προς τα εμπρός.

Το τρακτέρ σταμάτησε πάνω σε βαν, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα ο χειριστής του τρακτέρ να χτυπήσει κατά τη σύγκρουση τους.

Ο 59χρονος υπέστη κατάγματα πλευρών, κλείδας , χεριών και ρήξη σπλήνας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».