Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να κρατήσει η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με τον γιατρό της το μωράκι της αναμένεται ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπως και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE