Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να κρατήσει η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με τον γιατρό της το μωράκι της αναμένεται ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπως και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE