Νέα διαδικτυακή απάτη - Εταιρεία έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις

Νέα διαδικτυακή απάτη - Εταιρεία έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό. Εταιρεία φέρεται να έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε από 36χρονο διευθυντή εταιρείας, που ασχολείται με διαφημίσεις στα social media, ότι η εταιρεία του έπεσε θύμα απάτης ύψους περίπου είκοσι μια χιλιάδων ευρώ.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία, μεταξύ 23ης και 28ης Δεκεμβρίου, ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας του χρεώθηκε μέσω 35 συναλλαγών το συνολικό ποσό των 20.928 ευρώ, εν αγνοία του και χωρίς οποιαδήποτε συγκατάθεση του.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε τα χρήματα κατέληξαν σε λογαριασμό με δικαιούχο το Facebook για διαφημίσεις που δεν σχετίζονταν με πελάτες του. Ο παραπονούμενος έχει αποταθεί στην πλατφόρμα για αποζημίωση χωρίς κάποια ανταπόκριση προς το παρόν. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE