Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Πανέμορφες νεαρές Κινέζες περιποιημένες και κομψές στρατολογούνται και εκπαιδεύονται για να αποτελούν την ειδική φρουρά αφού ρόλος τους είναι να στέκονται περήφανα και κυρίως ομοιόμορφα στην σειρά κατά την υποδοχή των επισήμων ξένων της κυβέρνησης τους.

Όμορφα κορίτσια που δεν αρνούνται την θηλυκή τους πλευρά. Εδώ, η επικεφαλής του σώματος διορθώνει το κραγιόν σε κάποιο μέλος του.

Τελευταίος τυχερός ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας που έφτασε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και αντίκρισε την ειδική γυναικεία φρουρά του κινέζικου στρατού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE