Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Πανέμορφες νεαρές Κινέζες περιποιημένες και κομψές στρατολογούνται και εκπαιδεύονται για να αποτελούν την ειδική φρουρά αφού ρόλος τους είναι να στέκονται περήφανα και κυρίως ομοιόμορφα στην σειρά κατά την υποδοχή των επισήμων ξένων της κυβέρνησης τους.

Όμορφα κορίτσια που δεν αρνούνται την θηλυκή τους πλευρά. Εδώ, η επικεφαλής του σώματος διορθώνει το κραγιόν σε κάποιο μέλος του.

Τελευταίος τυχερός ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας που έφτασε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και αντίκρισε την ειδική γυναικεία φρουρά του κινέζικου στρατού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE