Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Καλλονές στον κινεζικό στρατό - Tα άδυτα μιας ειδικής φρουράς [εικόνες]

Πανέμορφες νεαρές Κινέζες περιποιημένες και κομψές στρατολογούνται και εκπαιδεύονται για να αποτελούν την ειδική φρουρά αφού ρόλος τους είναι να στέκονται περήφανα και κυρίως ομοιόμορφα στην σειρά κατά την υποδοχή των επισήμων ξένων της κυβέρνησης τους.

Όμορφα κορίτσια που δεν αρνούνται την θηλυκή τους πλευρά. Εδώ, η επικεφαλής του σώματος διορθώνει το κραγιόν σε κάποιο μέλος του.

Τελευταίος τυχερός ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας που έφτασε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και αντίκρισε την ειδική γυναικεία φρουρά του κινέζικου στρατού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.