Έβαλε τον φοίνικα μέχρι το 2024 ο Τεχέρα

Έβαλε τον φοίνικα μέχρι το 2024 ο Τεχέρα

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Τεχέρα.

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sergio Tejera. Η συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι το Καλοκαίρι του 2024. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη εγγραφεί και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ακρίτα. Επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 8.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE