Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης
Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη για τις απώλειες, την άνοια της μητέρας της, την εποχή των πάρτι, όταν ένιωθε τρόπαιο, το μεγάλο της παράπονο, την αμαρτία της ομορφιάς & την τελευταία αγάπη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν και για τις αναμνήσεις από τα αγαπημένα της πρόσωπα.
