Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη, που δολοφονήθηκε στα Λατσιά, το βράδυ της Τετάρτης (04/01).

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος του 60χρονου επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι, υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τον φόνο του Δωροθέου Δημητριάδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 04 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE