Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη, που δολοφονήθηκε στα Λατσιά, το βράδυ της Τετάρτης (04/01).

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος του 60χρονου επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι, υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τον φόνο του Δωροθέου Δημητριάδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 04 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE