Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Δολοφονία στα Λατσιά: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Δωρόθεου Δημητριάδη, που δολοφονήθηκε στα Λατσιά, το βράδυ της Τετάρτης (04/01).

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος του 60χρονου επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι, υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τον φόνο του Δωροθέου Δημητριάδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 04 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE