ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

Η Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως είδε το φως της δημοσιότητας, αντανακλά την κατάσταση πραγμάτων, όπως αυτή εξελίσσεται μετά το Κραν Μοντάνα, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΣ του ΟΠΕΚ.

Εκτιμά ότι όταν ο κ. Γκουτέρες γράφει ότι οι «προοπτικές για μια αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση εξακολουθούν να εξασθενούν», σημαίνει ότι η διαχείριση του Κυπριακού από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη υπήρξε «τραγική».

Η έκθεση αποτυπώνει με συγκεκριμένα παραδείγματα το αποτέλεσμα της πολιτικής Αναστασιάδη στο Κυπριακό, συνεχίζει το ΔΣ του ΟΠΕΚ που εκτιμά ότι η έκθεση θα πρέπει να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη όταν κάνει τις επιλογές του ενόψει των προεδρικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE