ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

Η Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως είδε το φως της δημοσιότητας, αντανακλά την κατάσταση πραγμάτων, όπως αυτή εξελίσσεται μετά το Κραν Μοντάνα, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΣ του ΟΠΕΚ.

Εκτιμά ότι όταν ο κ. Γκουτέρες γράφει ότι οι «προοπτικές για μια αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση εξακολουθούν να εξασθενούν», σημαίνει ότι η διαχείριση του Κυπριακού από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη υπήρξε «τραγική».

Η έκθεση αποτυπώνει με συγκεκριμένα παραδείγματα το αποτέλεσμα της πολιτικής Αναστασιάδη στο Κυπριακό, συνεχίζει το ΔΣ του ΟΠΕΚ που εκτιμά ότι η έκθεση θα πρέπει να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη όταν κάνει τις επιλογές του ενόψει των προεδρικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.