ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

ΟΠΕΚ: «Η έκθεση Γκουτέρες να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη»

Η Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως είδε το φως της δημοσιότητας, αντανακλά την κατάσταση πραγμάτων, όπως αυτή εξελίσσεται μετά το Κραν Μοντάνα, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΣ του ΟΠΕΚ.

Εκτιμά ότι όταν ο κ. Γκουτέρες γράφει ότι οι «προοπτικές για μια αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση εξακολουθούν να εξασθενούν», σημαίνει ότι η διαχείριση του Κυπριακού από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη υπήρξε «τραγική».

Η έκθεση αποτυπώνει με συγκεκριμένα παραδείγματα το αποτέλεσμα της πολιτικής Αναστασιάδη στο Κυπριακό, συνεχίζει το ΔΣ του ΟΠΕΚ που εκτιμά ότι η έκθεση θα πρέπει να προβληματίσει τον κάθε Κύπριο πολίτη όταν κάνει τις επιλογές του ενόψει των προεδρικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE