Επίσημο: H ταινία «8 Mile» γίνεται τηλεοπτική σειρά - Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Eminem

Επίσημο: H ταινία «8 Mile» γίνεται τηλεοπτική σειρά - Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Eminem

Ο 50 Cent και ο Eminem μεταφέρουν την ταινία του 2002 «8 Mile» στην τηλεόραση.

Ο ράπερ ανακοίνωσε κατά την εμφάνισή του την Παρασκευή στο κανάλι του στο YouTube BigBoyTV ότι η ταινία, μια ημιαυτογραφική όψη της ζωής του Eminem, θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

«Θα φέρω το 8 Mile στην τηλεόραση», αποκάλυψε, ο 50 Cent προσθέτοντας ότι ο Eminem συμφωνεί απόλυτα και αναμένεται να αναλάβει την παραγωγή της σειράς.

«Θα είναι κάτι σπουδαίο», είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος ράπερ. «Πιστεύω ότι πρέπει να είναι εκεί αυτή η παραγωγή για την κληρονομιά του γιατί είναι σημαντικό για μένα να το καταλάβει ο κόσμος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ράπερ, η σειρά θα δώσει μια «παρασκηνιακή ματιά» στην ταινία και θα προβάλλει τα νεότερα χρόνια του Eminem. Ο 50 Cent εξέφρασε επίσης την επιθυμία η τηλεοπτική σειρά να αναδείξει την ιστορία του Eminem σε ένα νέο κοινό.

Η ιστορία της ταινίας επανεξετάστηκε για τελευταία φορά το 2020 όταν ο Eminem, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού το 2003 για το «Lose Yourself» από το soundtrack της ταινίας, εμφανίστηκε στα Όσκαρ για να το ερμηνεύσει καθώς χρόνια πριν είχε χάσει την απονομή.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι συνήθως ερμηνεύουν τα τραγούδια τους στη σκηνή, αλλά ο Eminem δεν εμφανίστηκε την τελετή του 2003. Αντίθετα, ο ράπερ κοιμόταν στο σπίτι του στο Μίσιγκαν με την τηλεόραση συντονισμένη στα κινούμενα σχέδια για την κόρη του, Χέιλι, όπως ανέφερε τότε Free Press του Ντιτρόιτ.

«Συγγνώμη που μου πήρε 18 χρόνια για να έρθω εδώ», έγραψε ο Eminem στο Instagram, μοιράζοντας ένα βίντεο με τον Resto να δέχεται το βραβείο χωρίς αυτόν.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφoρίες από το People

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE