LIFESTYLE

Επίσημο: H ταινία «8 Mile» γίνεται τηλεοπτική σειρά - Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Eminem

Επίσημο: H ταινία «8 Mile» γίνεται τηλεοπτική σειρά - Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Eminem

Ο 50 Cent και ο Eminem μεταφέρουν την ταινία του 2002 «8 Mile» στην τηλεόραση.

Ο ράπερ ανακοίνωσε κατά την εμφάνισή του την Παρασκευή στο κανάλι του στο YouTube BigBoyTV ότι η ταινία, μια ημιαυτογραφική όψη της ζωής του Eminem, θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

«Θα φέρω το 8 Mile στην τηλεόραση», αποκάλυψε, ο 50 Cent προσθέτοντας ότι ο Eminem συμφωνεί απόλυτα και αναμένεται να αναλάβει την παραγωγή της σειράς.

«Θα είναι κάτι σπουδαίο», είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος ράπερ. «Πιστεύω ότι πρέπει να είναι εκεί αυτή η παραγωγή για την κληρονομιά του γιατί είναι σημαντικό για μένα να το καταλάβει ο κόσμος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ράπερ, η σειρά θα δώσει μια «παρασκηνιακή ματιά» στην ταινία και θα προβάλλει τα νεότερα χρόνια του Eminem. Ο 50 Cent εξέφρασε επίσης την επιθυμία η τηλεοπτική σειρά να αναδείξει την ιστορία του Eminem σε ένα νέο κοινό.

Η ιστορία της ταινίας επανεξετάστηκε για τελευταία φορά το 2020 όταν ο Eminem, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού το 2003 για το «Lose Yourself» από το soundtrack της ταινίας, εμφανίστηκε στα Όσκαρ για να το ερμηνεύσει καθώς χρόνια πριν είχε χάσει την απονομή.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι συνήθως ερμηνεύουν τα τραγούδια τους στη σκηνή, αλλά ο Eminem δεν εμφανίστηκε την τελετή του 2003. Αντίθετα, ο ράπερ κοιμόταν στο σπίτι του στο Μίσιγκαν με την τηλεόραση συντονισμένη στα κινούμενα σχέδια για την κόρη του, Χέιλι, όπως ανέφερε τότε Free Press του Ντιτρόιτ.

«Συγγνώμη που μου πήρε 18 χρόνια για να έρθω εδώ», έγραψε ο Eminem στο Instagram, μοιράζοντας ένα βίντεο με τον Resto να δέχεται το βραβείο χωρίς αυτόν.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφoρίες από το People

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top