LIFESTYLE

Πένθος στην οικογένεια Καρντάσιαν - Δύσκολες στιγμές, μετά την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

Πένθος στην οικογένεια Καρντάσιαν -  Δύσκολες στιγμές, μετά την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει αποδείξει ότι είναι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έτσι τώρα που ο Τρίσταν Τόμσον έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, είναι όλοι στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του NBA και πρώην σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Η μητέρα του Άντρεα «έφυγε από τη ζωή» από καρδιακή προσβολή.

Με το που ενημερώθηκε, ο Τρίσταν Τόμσον ταξίδεψε στον Καναδά αλλά όχι μόνος του. Μαζί του είναι και η Κλόε. Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει από σκάνδαλα, ωστόσο η διάσημη τηλεπερσόνα εξακολουθεί να στηρίζει τον πατέρα των δυο παιδιών της.
 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Η Κρις Τζένερ, με τη σειρά της, θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια την μητέρα του Τρίσταν με μια ανάρτηση στα social media.

«Είμαι τόσο στεναχωρημένη από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του Τρίσταν. Οι σκέψεις, οι προσευχές μου και όλη μου η αγάπη είναι μαζί του. Ήταν η πιο εκπληκτική και αφοσιωμένη μαμά, τόσο στοργική, ευγενική και υπέροχη γιαγιά», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: hellomagazine.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top