Ομόνοια: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Χάμπου

Ομόνοια: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Χάμπου

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε ο νεαρός άσος της Ομόνοιας, Χάμπος Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε ως γνωστό στο χθεσινό ματς με τη Δόξα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, οκτώ μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής μέσος της Ομόνοιας έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, το οποίο - αν τελικά είναι αυτή η οριστική διάγνωση - θα τον κρατήσει για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE