Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο κ.Γιώργος - Ο 75χρονος ζει σε κοντέινερ - Έκκληση να βρεθεί σπίτι

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο κ.Γιώργος - Ο 75χρονος ζει σε κοντέινερ - Έκκληση να βρεθεί σπίτι

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με οξυγόνο ο ηλικιωμένος κ.Γιώργος, τον οποίο αγκάλιασε ο κόσμος των εθελοντών, μετά την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο" , ο 75χρονος, θα παραμείνει για ακόμα 2-3 εβδομάδες σε νοσηλεία με οξυγόνο, καθώς ο οργανισμός του έχει αδυνατήσει αρκετά.

Πρόκειται για τον ηλικιωμένο ο οποίος ζει σε κοντέινερ σε χωράφι σε άθλιες συνθήκες, τον οποίο εντόπισαν μέλη της Εθελοντικής ομάδας και αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα για να ζεσταθεί.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του, δημοσιεύονται μέσα από την εθελοντική ομάδα .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.