«Άκουσε» την ποινή του 23χρονος για τα επεισόδια ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

«Άκουσε» την ποινή του 23χρονος για τα επεισόδια ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή σε 23χρονο για χρήση επικίνδυνου οργάνου στο ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ που διεξάχθηκε στις 22/11/21 στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Συγκεκριμένα η ποινή που του επιβλήθηκε είναι:

- €700 πρόστιμο

- απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για 6 μήνες

- να παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό ½ ώρα πριν την έναρξη των  αγώνων της ΑΕΚ και να αναχωρεί ½ ώρα μετά τη λήξη του αγώνα για 6 μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE