Υπ. Εργασίας: Επωφελήθηκαν πάνω από 5.500 χαμηλοσυνταξιούχοι από το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών

Υπ. Εργασίας: Επωφελήθηκαν πάνω από 5.500 χαμηλοσυνταξιούχοι από το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών

Από τις 3.553 αιτήσεις που εγκρίθηκαν, επωφελήθηκαν 5.759 πρόσωπα με το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Χαμηλοσυνταξιούχων σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το σχέδιο αφορούσε την περίοδο από 1 Ιουνίου 2022 μέχρι 31 Ιουλίου 2022 και από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το Υπουργείο, το ποσό δαπάνης ανήλθε σε €862.400.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE