Υπ. Εργασίας: Επωφελήθηκαν πάνω από 5.500 χαμηλοσυνταξιούχοι από το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών

Υπ. Εργασίας: Επωφελήθηκαν πάνω από 5.500 χαμηλοσυνταξιούχοι από το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών

Από τις 3.553 αιτήσεις που εγκρίθηκαν, επωφελήθηκαν 5.759 πρόσωπα με το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Χαμηλοσυνταξιούχων σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το σχέδιο αφορούσε την περίοδο από 1 Ιουνίου 2022 μέχρι 31 Ιουλίου 2022 και από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το Υπουργείο, το ποσό δαπάνης ανήλθε σε €862.400.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.