LIKE ONLINE

Ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες από την αποφοίτησή της φιγουράρουν σε εξώφυλλο ερωτικού μυθιστορήματος

Ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες από την αποφοίτησή της φιγουράρουν σε εξώφυλλο ερωτικού μυθιστορήματος

Μια γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε ότι οι φωτογραφίες της από την αποφοίτησή της κατέληξαν με κάποιο τρόπο στο εξώφυλλο ενός soft-core σεξουαλικού μυθιστορήματος.

Ξεκινώντας την ιστορία της στο TikTok, η Christian Demeritt (@christian.joy.d) εξήγησε πώς προσέλαβε έναν φωτογράφο αξίας περίπου 100 ευρώ για να απαθανατίσει τη μεγάλη της μέρα, τη μέρα δηλαδή που αποφοιτούσε από το πανεπιστήμιο. Δεν ήξερε όμως ότι θα κατέληγε με πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε και είχε πληρώσει.

«Δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο για τις φωτογραφίες μου και ο φωτογράφος μου πούλησε τις φωτογραφίες μου σε ιστοσελίδες με φωτογραφίες αρχείου», έγραψε ενώ μοιράστηκε μια εικόνα του μυθιστορήματος που πωλείται αυτή τη στιγμή στο Amazon.

Το κλιπ της Κρίστιαν συγκέντρωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές, με πολλούς περισσότερους να την παροτρύνουν να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Απαντώντας στα αιτήματα των θεατών της, η TikToker εξήγησε ότι ο φωτογράφος της στη νότια Φλόριντα της προσέφερε μειωμένη τιμή για τις φωτογραφίες της από την αποφοίτησή της το 2010. Δεν σκέφτηκε να διαβάσει τα ψιλά γράμματα και συνέχισε να του σφίγγει το χέρι και να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Μόνο όταν ένας φίλος της έστειλε μια φωτογραφία της Christian πλαισιωμένη ως Μόνα Λίζα στο πρωτοσέλιδο μιας τοπικής εφημερίδας τέχνης, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top