Aπογοήτευση του υποψηφίου Χαράλαμπου Αριστοτέλους για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates

Aπογοήτευση του υποψηφίου Χαράλαμπου Αριστοτέλους για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates

Aπογοήτευση εκφράζει το Εκλογικό Επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αριστοτέλους, για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates, παρά την συμμετοχή αρκετών άλλων υποψηφίων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά λύπης μας έχουμε πληροφορηθεί ότι συνυποψήφιοι του κ. Αριστοτέλους έχουν εκφραστεί ενάντια στην συμμετοχή του κ. Αριστοτέλους στις τηλεμαχίες, κάτι που ασφαλώς δεν τους τιμά.

Στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, της υγιούς αντιπαράθεσης αλλά κυρίως στο δικαίωμα του κάθε Κύπριου ψηφοφόρου να κρίνει ισότιμα και με βάση όσον το δυνατόν περισσότερες θέσεις τους υποψηφίους προέδρους της Δημοκρατίας, θεωρούμε άδικη καθώς και αντιδεοντολογική αυτή την κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE