Aπογοήτευση του υποψηφίου Χαράλαμπου Αριστοτέλους για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates

Aπογοήτευση του υποψηφίου Χαράλαμπου Αριστοτέλους για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates

Aπογοήτευση εκφράζει το Εκλογικό Επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αριστοτέλους, για την μη Πρόσκληση του στα Διακαναλικά Debates, παρά την συμμετοχή αρκετών άλλων υποψηφίων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά λύπης μας έχουμε πληροφορηθεί ότι συνυποψήφιοι του κ. Αριστοτέλους έχουν εκφραστεί ενάντια στην συμμετοχή του κ. Αριστοτέλους στις τηλεμαχίες, κάτι που ασφαλώς δεν τους τιμά.

Στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, της υγιούς αντιπαράθεσης αλλά κυρίως στο δικαίωμα του κάθε Κύπριου ψηφοφόρου να κρίνει ισότιμα και με βάση όσον το δυνατόν περισσότερες θέσεις τους υποψηφίους προέδρους της Δημοκρατίας, θεωρούμε άδικη καθώς και αντιδεοντολογική αυτή την κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE