ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου - Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της - Η κατάσταση υγείας των κρουσμάτων κορωνοϊού

Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου - Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της - Η κατάσταση υγείας των κρουσμάτων κορωνοϊού

Η Καρδιολογική Κλινική συνεχίζει κανονικά να νοσηλεύει ασθενείς και δέχεται, επίσης κανονικά, ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία και στα εργαστήρια της, σε προγραμματισμένη ή σε επείγουσα βάση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ Ιωσήφ Μουτήρη, τα τέσσερα περιστατικά που διαγνώστηκαν σε εξέταση ρουτίνας, θετικά στον SARS-CoV-2, συνεχίζουν τη νοσηλεία τους στο θάλαμο Covid του νοσοκομείου, υπό την επίβλεψη των καρδιολόγων.

Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι ασθενείς της Κλινικής, καθώς και το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, έχουν εξεταστεί και δεν εντοπίστηκαν, μέχρι τώρα, άλλοι θετικοί στον ιό. Προσθέτει επίσης πως οι εξετάσεις θα επαναληφθούν.

Η απαγόρευση των επισκέψεων στους νοσηλευόμενους, ως προσωρινό μέτρο, κρίθηκε αναγκαία, μέχρι την ολοκλήρωση των διαγνωστικών τεστ ανάμεσα στους ασθενείς και στο προσωπικό, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δρ. Μουτήρης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top