Κορωνοϊός: Πάνω από 39 χιλ. κρούσματα στη Νότια Κορέα και 51 θάνατοι σε 24 ώρες

Κορωνοϊός: Πάνω από 39 χιλ. κρούσματα στη Νότια Κορέα και 51 θάνατοι σε 24 ώρες

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Κορέας (KCDA) ανακοίνωσε σήμερα ότι το 24ωρο ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 39.726 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 51 ασθενείς εξαιτίας της COVID-19.

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη Νότια Κορέα έχει φθάσει τους 32.867 νεκρούς επί συνόλου 29.737.769 μολύνσεων.

Τα κρούσματα μειώθηκαν από τα 43.953 της προηγουμένης Παρασκευής, ενώ υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο οποιασδήποτε Παρασκευής από την 28η Οκτωβρίου, όταν καταγράφονταν 35.913.

Οι ασθενείς με την COVID-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας αυξήθηκαν στους 511 (+1 σε 24 ώρες).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE