Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Στη χθεσινή (12/01) Γ.Σ. του σωματείου της ΑΕΛ, σας μεταφέραμε την ουσία των τοποθετήσεων του προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να βιαστούν στο θέμα του επενδυτή, αφού ξεψαχνίζουν την κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Η ομάδα είναι πόλος έλξης, γι΄ αυτό και δεν θα βιαστούμε για τον οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι χρονοβόρες διαδικασίες και δεν θα δώσουμε την ομάδα στον οποιονδήποτε, απλά για να πανηγυρίσουμε ότι φέραμε επενδυτή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE