Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Στη χθεσινή (12/01) Γ.Σ. του σωματείου της ΑΕΛ, σας μεταφέραμε την ουσία των τοποθετήσεων του προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να βιαστούν στο θέμα του επενδυτή, αφού ξεψαχνίζουν την κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Η ομάδα είναι πόλος έλξης, γι΄ αυτό και δεν θα βιαστούμε για τον οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι χρονοβόρες διαδικασίες και δεν θα δώσουμε την ομάδα στον οποιονδήποτε, απλά για να πανηγυρίσουμε ότι φέραμε επενδυτή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.