Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Δεν θα πάρουν... «γουρούνι στο σακί»

Στη χθεσινή (12/01) Γ.Σ. του σωματείου της ΑΕΛ, σας μεταφέραμε την ουσία των τοποθετήσεων του προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να βιαστούν στο θέμα του επενδυτή, αφού ξεψαχνίζουν την κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Η ομάδα είναι πόλος έλξης, γι΄ αυτό και δεν θα βιαστούμε για τον οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι χρονοβόρες διαδικασίες και δεν θα δώσουμε την ομάδα στον οποιονδήποτε, απλά για να πανηγυρίσουμε ότι φέραμε επενδυτή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.