«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

Αν η ΑΕΛ εγγράψει στο μητρώο της ΚΟΠ τους Τσέρνιχ, Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, τότε θα πρέπει να διαγράψει άλλον έναν παίχτη. Ο Τσέρνιχ θα γραφτεί στην θέση του τραυματία Μπάστο.

Αν αποφασίσουν να δηλώσουν τον Μεντόζα για το ματς με τους πράσινους στο ΓΣΠ, τότε θα διαγράψουν τον Στέφαν Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται ατομικά, δεν λαμβάνει μέρος στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αν οριστικά φύγει ο Σάντος, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’. Για τον τέταρτο παίχτη που θα αποχωρήσει, προς το παρών δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.

BEST OF TOTHEMAONLINE