«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

Αν η ΑΕΛ εγγράψει στο μητρώο της ΚΟΠ τους Τσέρνιχ, Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, τότε θα πρέπει να διαγράψει άλλον έναν παίχτη. Ο Τσέρνιχ θα γραφτεί στην θέση του τραυματία Μπάστο.

Αν αποφασίσουν να δηλώσουν τον Μεντόζα για το ματς με τους πράσινους στο ΓΣΠ, τότε θα διαγράψουν τον Στέφαν Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται ατομικά, δεν λαμβάνει μέρος στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αν οριστικά φύγει ο Σάντος, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’. Για τον τέταρτο παίχτη που θα αποχωρήσει, προς το παρών δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλυσιδωτές συλλήψεις μετά τη συμπλοκή στη Λάρνακα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο μικροσκόπιο γνωστός επιχειρηματίας

Αλυσιδωτές συλλήψεις μετά τη συμπλοκή στη Λάρνακα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο μικροσκόπιο γνωστός επιχειρηματίας

Νέες ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Λάρνακας, με φόντο υποθέσεις παροχής «προστασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE