«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

Αν η ΑΕΛ εγγράψει στο μητρώο της ΚΟΠ τους Τσέρνιχ, Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, τότε θα πρέπει να διαγράψει άλλον έναν παίχτη. Ο Τσέρνιχ θα γραφτεί στην θέση του τραυματία Μπάστο.

Αν αποφασίσουν να δηλώσουν τον Μεντόζα για το ματς με τους πράσινους στο ΓΣΠ, τότε θα διαγράψουν τον Στέφαν Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται ατομικά, δεν λαμβάνει μέρος στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αν οριστικά φύγει ο Σάντος, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’. Για τον τέταρτο παίχτη που θα αποχωρήσει, προς το παρών δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE