Φυλακές: Πήρε κι άλλη άδεια η Αριστοτέλους – Παραμένει στο τιμόνι ο Καπνουλλάς

Φυλακές: Πήρε κι άλλη άδεια η Αριστοτέλους – Παραμένει στο τιμόνι ο Καπνουλλάς

Ένεκα της επέκτασης της άδειας ασθενείας της κ. Αριστοτέλους μέχρι τις 31/01/2023, παρατάθηκε αναλόγως ο αναπληρωματικός διορισμός του κ. Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο ίδιο πλαίσιο, εξ’ αρχής δόθηκαν οδηγίες και έγιναν επίσης οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των επιτροπών, στις οποίες συμμετείχε η διεύθυνση των φυλακών και οι οποίες χειρίζονται θέματα δικαιωμάτων των κρατουμένων όπως άδειες, υγεία, εκπαίδευση, επικοινωνία με την οικογένεια τους κα.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα που η κ. Αριστοτέλους και η κ. Δημητρίου εγείρουν με επιστολή τους, έχουν ενημερωθεί γραπτώς από την Υπουργό για τα δέοντα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE