Τρίποντο στο ρελαντί για την ΑΕΚ, παραμένει στην κορυφή και... περιμένει

Τρίποντο στο ρελαντί για την ΑΕΚ, παραμένει στην κορυφή και... περιμένει

Έπαιξε όσο χρειαζόταν η ΑΕΚ στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, κέρδισε με 2-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και ανέβηκε στους 47 βαθμούς και στο -4 από τον 2ο ΑΠΟΕΛ και περιμένει πλέον με όλη της την άνεση, τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου, ευελπιστώντας σε... "στραβοπατήματα" τους!

Αντίθετα, οι "μαυροπράσινοι" έμειναν στους 13 πόντους και στη 12η θέση.

Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού και πίεσε για το γρήγορο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 14΄ με καταπληκτικό "ψαλιδάκι" του Φαράζ.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα, αλλά συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και δεν απειλήθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE