ΔΙΕΘΝΗ

Το… δράμα του Κριστιάνο Ρονάλντο: Δίνει μισθό 5.000 ευρώ και δεν μπορεί να βρει σεφ

Το… δράμα του Κριστιάνο Ρονάλντο: Δίνει μισθό 5.000 ευρώ και δεν μπορεί να βρει σεφ

Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε μια υπερπολυτελή βίλα αξίας 21 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία για να… αποσυρθεί σε αυτή μαζί με την οικογένειά του μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αφού δεν μπορεί να βρει σεφ παρά το γεγονός ότι δίνει μισθό ύψους 5.000 ευρώ τον μήνα.

Ο Πορτογάλος άσος είναι στη Σαουδική Αραβία πλέον έχοντας υπογράψει στην Αλ Νασρ και με βάση το συμβόλαιό του θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Στη συνέχεια, όμως, σχεδιάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να μείνει μόνιμα εκεί μαζί με την οικογένειά του. Και δεν θα μείνει, φυσικά, όπου κι όπου αλλά σε μια υπερπολυτελή βίλα που αγόρασε για 21 εκατ. ευρώ.


Από το ποσό και μόνο καταλαβαίνει ο καθένας για τι σπίτι μιλάμε, με τον Ρονάλντο να έχει αρχίσει από τώρα να προγραμματίζει το μέλλον, αναζητώντας σεφ με μισθό 5.000 ευρώ τον μήνα. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι προσφέρει τόσα λεφτά, δεν μπορεί, όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα η Correio da Manha, να βρει κανέναν που να δέχεται τη δουλειά.

Ο λόγος; Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις του, όπως και της συντρόφου του, σε ό,τι αφορά το φαγητό, με τους σεφ να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο να παίρνουν λιγότερα λεφτά κάπου αλλού αλλά να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο τουλάχιστον. Η λογική, πάντως, λέει ότι στο τέλος θα βρεθεί ο… ήρωας που θα «θυσιαστεί» για 5.000 ευρώ τον μήνα.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top