Σκοτώθηκαν από κεραυνό επτά μέλη της ίδιας οικογένειας στο Μεξικό

Σκοτώθηκαν από κεραυνό επτά μέλη της ίδιας οικογένειας στο Μεξικό

Τα επτά μέλη μίας οικογένειας, ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, σκοτώθηκαν από κεραυνό αργά χθες στην πολιτεία Γκουαναχουάτο στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Τα θύματα είναι «τέσσερις ανήλικοι και τρεις γυναίκες που εργάζονταν στους αγρούς», στην περιοχή Μέσα Κουάτα, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή κοντά στην πόλη Κερέταρο, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Τα παιδιά είχαν ηλικία τριών, πέντε, εννέα και 14 ετών και οι γυναίκες ήταν 19, 32 και 44 ετών.

Δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένα οκτάχρονο αγοράκι και μια 26χρονη γυναίκα.

Η ορεινή περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία επλήγη από σφοδρή καταιγίδα χθες το απόγευμα, διευκρίνισαν οι αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE