Να βάλει... φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα ο Άρης - Να πατήσει τετράδα ο Απόλλωνας

Να βάλει... φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα ο Άρης - Να πατήσει τετράδα ο Απόλλωνας

Ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (23/01, 17:00) στο στάδιο Άλφαμεγα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Ο Άρης θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα σε μία μάχη... έξι βαθμών, με τους "πράσινους" να θέλουν πάση θυσία το πρώτο τους τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές, όπου μάζεψαν μόλις 5 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να χάσουν την επαφή με την κορυφή και πλέον να κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και εκτός εξάδας.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κόντρα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ο Άρης δέχθηκε οκτώ γκολ, γεγονός που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στον Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος ναι μεν θέλει η ομάδα του να έχει επιθετική φιλοσοφία, αλλά θέλει παράλληλα να βελτιωθεί ο ανασταλτικός μηχανισμός, για να μη δέχεται εύκολα γκολ.

Δεν υπολογίζεται ο Μεντιούπ, ενώ είναι διαθέσιμος ο Γιαγκό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE