Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

«Έσπασε τα μούτρα» της και στο δεύτερο φετινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια μετρά δυο ήττες στην κανονική περίοδο, απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνεχίζει να τους έχει μέσα στα πόδια, στην «μάχη» για την πρώτη εξάδα.

Περισσότερο πληγώθηκαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, για το τερματίστηκε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και για το ότι η ομάδα τους… έχασε το μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

 Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE