Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

«Έσπασε τα μούτρα» της και στο δεύτερο φετινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια μετρά δυο ήττες στην κανονική περίοδο, απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνεχίζει να τους έχει μέσα στα πόδια, στην «μάχη» για την πρώτη εξάδα.

Περισσότερο πληγώθηκαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, για το τερματίστηκε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και για το ότι η ομάδα τους… έχασε το μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

 Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.