Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

«Έσπασε τα μούτρα» της και στο δεύτερο φετινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια μετρά δυο ήττες στην κανονική περίοδο, απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνεχίζει να τους έχει μέσα στα πόδια, στην «μάχη» για την πρώτη εξάδα.

Περισσότερο πληγώθηκαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, για το τερματίστηκε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και για το ότι η ομάδα τους… έχασε το μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

 Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.