Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

«Έσπασε τα μούτρα» της και στο δεύτερο φετινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια μετρά δυο ήττες στην κανονική περίοδο, απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνεχίζει να τους έχει μέσα στα πόδια, στην «μάχη» για την πρώτη εξάδα.

Περισσότερο πληγώθηκαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, για το τερματίστηκε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και για το ότι η ομάδα τους… έχασε το μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

 Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE