Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

Έδειξε ξανά soft και αναξιόπιστη η Ομόνοια…

«Έσπασε τα μούτρα» της και στο δεύτερο φετινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια μετρά δυο ήττες στην κανονική περίοδο, απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνεχίζει να τους έχει μέσα στα πόδια, στην «μάχη» για την πρώτη εξάδα.

Περισσότερο πληγώθηκαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, για το τερματίστηκε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και για το ότι η ομάδα τους… έχασε το μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

 Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE