ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα- Την έδενε σε κολόνα και την έδερνε

Λάρνακα- Την έδενε σε κολόνα και την έδερνε

Σε φρικτά βασανιστήρια, σε σημείο εξευτελισμού, υποχρέωνε την συμβία του 39χρονος από τα Λειβάδια Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο για κατηγορίες που αφορούν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 39χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών ο ποίος καταδικάστηκε στις πιο πάνω κατηγορίες και πλέον αντιμετωπίζει το κίνδυνο να καταδικαστεί σε πολυετή ποινή φυλάκισης .

Ο κατηγορούμενος θολωμένος από ζήλια έδενε με χειροπέδες την κοπέλα του γυμνή σε κολόνα του σπιτιού και την κτυπούσε μέχρι αηδίας.

Η συμπεριφορά του 39χρονου όπως έκρινε το Κακουργιοδικείο ήταν ομολογούμενος απάνθρωπη, τραυματίζοντας την κοπέλα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά .

 Σύμφωνα με το δικαστήριο ο κατηγορούμενος ζήλευε την 28χρονη σύντροφο του μητέρα ενός 7χρονου παιδιού, και υποψιαζόταν ότι τον έκλεβε έτσι άρχισε να γίνεται βίαιος. Όπως αναφέρει το Κακουργιοδικείο «Την άρπαζε από το κεφάλι και την κτυπούσε στο πάτωμα, γρονθοκοπώντας τη στα μάτια, δίχως  αυτή να μπορεί ν΄ αντιδράσει. Τη φοβέριζε και της προκαλούσε φόβο και ανασφάλεια, απειλώντας την πως εάν τον εγκατέλειπε, τα πράγματα γι αυτήν και το παιδί της θα επιδεινώνονταν με απρόβλεπτες συνέπειες».

Σε άλλη αναφορά από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε στο θύμα γρονθοκοπώντας τη στα πλευρά και ρίχνοντάς τη στο δάπεδο, καθήμενος πάνω της και κρατώντας την από τον λαιμό.

Με βάση το Κακουργιοδικείο ο 39χρόνος ανάγκαζε την 28χρονη να αγκαλίζει την κολόνα και ακολούθως της έδενε τα χέρια με χειροπέδες και την κτυπούσε, επίσης την απειλούσε ότι θα την άφηνε δεμένη χωρίς φαγητό και νερό.
 
Η παραπονούμενη κατέθεσε ότι την κλείδωνε μέσα σε δωμάτιο για να μην διαφύγει και την έδενε με χειροπέδες στο κρεβάτι για να κοιμούνται μαζί αφού αυτός φοβόταν ότι θα έφευγε από κοντά του και θα τον κατάγγελλε στην αστυνομία.

Τέλος όπως αναφέρει το Κακουργιοδικείο η 28χρονη δεν μπορούσε να παραμείνει μακριά από τον 39χρονο αφού φοβόταν ότι θα έβλαπτε την ίδια και το παιδί της αλλά και ότι την προμήθευε με ναρκωτικά χωρίς χρηματική χρέωση.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχτηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2015. Στην δίκη κατέθεσαν 12 μάρτυρες κατηγορίας. Η υπόθεση ορίστηκε για τις 3 Αυγούστου για μετριασμό της ποινής του κατηγορούμενου, μέχρι τότε ο 39χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση.     

ΠΗΓΗ- Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top