ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι πρέπει να σκεφτεί ο Κίρζης για το μέλλον…

Τι πρέπει να σκεφτεί ο Κίρζης για το μέλλον…

Τους «πόνεσε» αρκετά η ήττα στον Απόλλωνα, επειδή είχαν την ευκαιρία σε περίπτωση επιτυχίας, να προσπεράσουν τον χθεσινό τους αντίπαλο και την Ομόνοια. Ο στόχος που τους έχει μείνει πλέον, είναι να κάμουν τα πάντα για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Εννοείται ότι οι πιθανότητες τους για να «σώσουν» ευρωπαικό εισιτήριο, δεν είναι παρά πολλές.

Εκείνο που συνεχίζει να απασχολεί, τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των υποστηρικτών των περσινών πρωταθλητών, είναι ένα πράγμα: Πως κατάφεραν αυτοί που κάνουν κουμάντο στην ομάδα, να μην αξιοποιήσουν κατάλληλα τις θετικότατες παραμέτρους που δημιουργήθηκαν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top