Ζάιρο: Στο κυνήγι του Ματ και του Σερτζιάο - Οι αριθμοί του δείχνουν μέχρι και... 30αρι - Πίνακας

Ζάιρο: Στο κυνήγι του Ματ και του Σερτζιάο - Οι αριθμοί του δείχνουν μέχρι και... 30αρι - Πίνακας

Το... κανόνι της Πάφου, Ζάιρο σκοράρει ασταμάτητα, παίζει μόνος του στην μάχη για την πρωτιά των σκόρερ όμως παράλληλα κυνηγά και το ρεκόρ σκοραρίσματος των Ντάρμπισαϊαρ και Σερτζιάο σε πρωτάθλημα με πλέι-οφ (από την σεζόν 2007-08 και μετά).

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα όλη τη σεζόν και σε 17 συμμετοχές μετράει 16 γκολ, δηλαδή σχεδόν ένα γκολ ανά παιχνίδι!

Για να καταλάβετε τη διαφορά, οι Μπρούνο και Άλτμαν που ακολουθούν στον πίνακα των σκόρερ έχουν από 8 τέρματα.

Πλέον απομένουν άλλα 16 παιχνίδια (6 στην Α' φάση και 10 στα πλέι-οφ) για να μπορέσει ο Ζάιρο να σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος σε πρωτάθλημα με πλέι-οφ, που είναι στα 24 γκολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.