ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας του Θανάση - «Μέχρι τώρα ακούω τη φωνή του να με παρακαλεί»

Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας του Θανάση - «Μέχρι τώρα ακούω τη φωνή του να με παρακαλεί»

Καμία εξέλιξη δεν φαίνεται να προκύπτει με τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία του Εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου.

Παράλληλα, η μητέρα του κα. Ανδριάνα Νικολάου, προτίθεται να προχωρήσει σε ιδιωτική ποινική δίωξη σε βάρος των εμπλεκομένων αν δεν αντιδράσει άμεσα η Νομική Υπηρεσία. 

Όπως ανέφερε η Ανδριάνα Νικολάου στο Πρωτοσέλιδο «τον Οκτώβριο ο Γενικός Εισαγγελέας μας ζήτησε να μείνουμε μακριά από τη δημοσιότητα για να μην επηρεάσουμε τη δήθεν περαιτέρω έρευνα. Μάλιστα μας υποσχέθηκαν ότι σκοπός της έρευνας αυτής ήταν η αποκάλυψη και σύλληψη των δραστών από την αστυνομία. Τους είχαμε ακούσει και σιωπήσαμε. Απ’ όσο ξέρω, από τις αρχές Ιανουαρίου έχουν συμπληρώσει τις έρευνές τους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «οπωσδήποτε θέλουν να κρύψουν κάτι και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα μας κοροϊδεύουν. Η διορία τους ήταν τρεις μήνες και πέρασαν τέσσερις χωρίς να παραδίδουν τα ευρήματά τους. Και ούτε γνωρίζουμε τι έκαναν και ποια είναι τα αποτελέσματα, ενώ μας είχαν υποσχεθεί πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις. Αντί να γίνουν συλλήψεις, αφού τους γνωρίζουν, συνεχίσουν να μας ταλαιπωρούν και οι δράστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ανενόχλητοι και κάποιοι εξασκούν ακόμα τα επάγγελμά τους; Αυτό είναι απαράδεκτο, εξωφρενικό. Σε ποιο κράτος ζούμε;».

Έπειτα ανέφερε ότι «όταν δολοφονείται η δικαιοσύνη, κανένας Πρόεδρος και κανένας Γενικός Εισαγγελέας και κανένας Αρχηγός Αστυνομίας και κανένας πρόεδρος της Βουλής δεν έπρεπε να κοιμούνται. Ο κάθε πρόεδρος και ο κάθε Γενικός Εισαγγελέας κλωτσά την υπόθεση στον επόμενο. Και ροκανίζουν τον χρόνο για τον επόμενο και αυτό συνεχίζεται για 18 ολόκληρα χρόνια. Κυβέρνησαν τρεις πρόεδροι και ο τελευταίος ήταν για δέκα χρόνια, χωρίς μια κίνηση. Και τώρα είμαστε στο κατώφλι του τέταρτου. Μεσολάβησαν και τρεις Γενικοί Εισαγγελείς. Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί μου. Μπορούν όμως να αποδώσουν δικαιοσύνη με τη σύλληψη των δολοφόνων και των υπαίτιων». 

Καταληκτικά τόνισε πως «δυστυχώς δεν πρόλαβα. Μέχρι τώρα ακούω τη φωνή του να με παρακαλεί. Να με παρακαλεί να κάνω κάτι που δεν μπορούσα να κάνω αμέσως. Δεν είχα τον χρόνο να το κάνω και να τον γλιτώσω, αφού πρόλαβαν οι φονιάδες και του έκλεισαν το στόμα.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και... φέρνει μαζί της σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top