LIKE ONLINE

Τρίχρονο αγόρι παίζει σαν επαγγελματίας gamer και «σκοτώνει» με ευκολία τους αντιπάλους του στο Call of Duty - Βίντεο

Τρίχρονο αγόρι παίζει σαν επαγγελματίας gamer και «σκοτώνει» με ευκολία τους αντιπάλους του στο Call of Duty - Βίντεο

Σαν επαγγελματίας παίκτης βιντεοπαιχνιδιών παίζει το δημοφιλές videogame Call Of Duty, ένα τρίχρονο αγόρι με το βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει τους αντιπάλους του στο περιβάλλον του παιχνιδιού να γίνεται αμέσως viral.

«Αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθε ο κόσμος αν ήξεραν ότι αντίπαλός τους στο Call of Duty είναι ένα τρίχρονο αγοράκι», έγραψε η μητέρα του παιδιού στο TikTok όπου και δημοσίευσε το βίντεο στις αρχές του χρόνου.

Το βίντεο έχει πάνω από οκτώ εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ έχει συγκεντρώσει πολλές ακόμη χιλιάδες προβολές και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το YouTube.

Ο Τσίπρας παρουσίασε ονόματα και κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας - Έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση
Όπως γράφει το unboxholics.com, το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που επαίνεσαν το παιδί για τις ικανότητές του και για το πόσο επιδέξια μπορεί να χειρίζεται το παιχνίδι, παρά τη νεαρή του ηλικία. Ωστόσο, υπήρξαν και πολλοί που εξέφρασαν ανησυχία, τονίζοντας πως δεν πρέπει να παίζει τέτοια βίαια παιχνίδια από τόσο νωρίς.

Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως το παιδί πρέπει να κάθεται υπερβολικά πολλές ώρες στο tablet για να παίζει τόσο καλά πλέον, κάτι που ίσως να μην είναι καλό για την υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Activision, η εταιρεία που δημιούργησε το βιντεοπαιχνίδι, αναφέρει ξεκάθαρα στο site της ότι το Call of Duty περιέχει βίαιο περιεχόμενο, ισχύουν ηλικιακοί περιορισμοί και απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 17 ετών.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top