Νέος συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Έλαβαν πάλι email για απειλή βόμβας

Νέος συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:  Έλαβαν πάλι email για απειλή βόμβας

Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εστάλη email που πάλι προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

Είναι το δεύτερο email που εστάλη αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο για ύπαρξη βόμβας. Ο 42χρονος Ρώσος φαρσέρ που είχε στείλει το απειλητικό μήνυμα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για: Σοβαρή διατάραξη ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα παρακώλυσης συγκοινωνιών, απειλή τέλεσης τρομοκρατική πράξης.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν πρόκειται για ακόμη μια φάρσα ή ποιος έστειλε το email. 

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE