Νέος συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Έλαβαν πάλι email για απειλή βόμβας

Νέος συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:  Έλαβαν πάλι email για απειλή βόμβας

Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εστάλη email που πάλι προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

Είναι το δεύτερο email που εστάλη αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο για ύπαρξη βόμβας. Ο 42χρονος Ρώσος φαρσέρ που είχε στείλει το απειλητικό μήνυμα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για: Σοβαρή διατάραξη ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα παρακώλυσης συγκοινωνιών, απειλή τέλεσης τρομοκρατική πράξης.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν πρόκειται για ακόμη μια φάρσα ή ποιος έστειλε το email. 

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE