Σφοδρή σύγκρουση γεωργικού τρακτέρ και μοτοσικλέτας στο Κίτι – Στο Νοσοκομείο σοβαρά 23χρονος

Σφοδρή σύγκρουση γεωργικού τρακτέρ και μοτοσικλέτας στο Κίτι – Στο Νοσοκομείο σοβαρά  23χρονος

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Γύρω στις 4 το απόγευμα χθες, 18χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ενώ οδηγούσε τον γεωργικό του ελκυστήρα στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος, επίσης από την επαρχία Λάρνακας.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα στα πόδια και στα χέρια, καθώς επίσης και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE