Αθώο θεωρεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η μητέρα του

Αθώο θεωρεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η μητέρα του

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, η μητέρα του καταδικασμένου για τη δολοφονία της 20χρονης υποστηρίζει την αθωότητά του.

Να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα του δώσει πλεονεκτήματα ενόψει της δίκης του σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, φαίνεται πως επιδιώκει ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πιλότος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα ontime, σκοπεύει να «καθυστερήσει» τη δίκη στο Εφετείο μέσω αναβολών, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την απολογία του, αλλά και να παρουσιάσει μεγαλύτερο διάστημα ως μετέπειτα καλή συμπεριφορά.


Ο δικηγόρος και τα ελαφρυντικά
Όπως υπογραμμίζουν πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε μία κίνηση που τους ξάφνιασε όλους: απέλυσε τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Πλέον, όπως σημειώνουν, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσει να τον αναλάβει κάποιος δικηγόρος μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, όταν και έχει προσδιοριστεί η δίκη στο Εφετείο, χωρίς να ζητήσει αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στοχεύει στο άρθρο 84, που σχετίζεται με το ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μία διάταξη που εφαρμόζεται πλέον και για τους κρατούμενους των φυλακών.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE